Hyvä tietää tullessasi kuntoutusjaksolle

Ota mukaan   

  • kuvallinen henkilöllisyystodistus 
  • kotonasi olevat lääkärin- ja röntgenlausunnot 
  • käytössäsi olevat lääkkeet kuntoutusjakson ajaksi
  • sisä- ja ulkoliikuntavaatteet ja sisäkengät 
  • uimapuku 
  • päivittäin tarvittavat apuvälineet, liikkumisen apuvälineet 
  • henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet.  

Yöpyminen ja kuntoutusaika Ortonissa  

Kuntoutuksen aikana majoitus on pääsääntöisesti kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneessa yövytään vain terveydellisistä syistä. Majoitustilanteesta riippuen yhden hengen huoneen voi saada myös lisämaksua vastaan. Liinavaatteet ja pyyhkeet saat käyttöösi talon puolesta. Kuntoutujien käytettävissä on maksuton wlan-yhteys. 

Kuntoutukseen sisältyy aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Jos olet avokuntoutuja, etkä yövy Ortonissa, kuntoutukseesi kuuluu lounas.  

Kuntoutuksen aikana sinut on vakuutettu tapaturmien varalta Ortonin tiloissa, piha-alueella ja talon ulkopuolella kuntoutusohjelmaan liittyvissä tapahtumissa. Voit halutessasi ottaa vapaa-ajan vakuutuksen kuntoutuksen ajaksi.  

Saapuminen Ortoniin 

Kuntoutusjaksolle saavutaan jakson ensimmäisenä päivänä

Maksu Ortonissa yöpymisestä ja mahdollinen yhden hengen huoneen lisämaksu suoritetaan viimeistään jakson viimeisenä päivänä lääkäriaseman kassalle. Voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla. Kotiin lähetettävästä laskusta peritään 10 € laskutuslisä.    

Liikenneyhteydet Ortoniin

Ortoniin voit tulla omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Bussi 23 Rautatietorilta ajaa Pasilan kautta Ruskeasuolle. Sen päätepysäkki on Ortonin edessä.

Lähin raitiovaunupysäkki (raitiovaunu 10) on 500 m päässä Mannerheimintiellä. Tarkista ajantasaiset aikataulutiedot HSL:n Reittioppaasta.

Muut palvelut Ortonissa ja lähistöllä  

Ortonissa ei ole pankkiautomaattia. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Mannerheimintien ja Korppaanmäentien risteyksessä (n. 600 m). Lähimmät kaupat ovat K-Market (n. 200 m) ja Alepa (n. 600 m).   

Ortonin rakennuksessa sijaitsee myös kahvila, jossa on monipuolinen valikoima kahvilatuotteita, sekä päivittäin vaihtuva salaatti ja keittolounas.  

Palautetta kuntoutujilta  

Keräämme kuntoutusjaksoilla olleilta asiakkailta palautetta. Tutustu syksyn 2019 aikana kuntoutuksessa olleiden palautteeseen.   

Lisätietoa kuntoutusjaksoista 

Asiakassihteeri Elsi Torppa, 040 565 5255, elsi.torppa@orton.fi 
Vastaava fysioterapeutti Kristina Sarkkinen, 040 639 6238, kristina.sarkkinen@orton.fi  

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Tiedustele hoitoa tai varaa aika puheli­mitse 09 4748 2705 tai nettia­jan­va­rauksen kautta. Katso tarkemmat yhteys­tie­tomme tästä.