Kätilöpolin seksuaalineuvonta

Seksuaalisuus on tärkeä osa persoonaamme, ja se ilmenee esimerkiksi ajatuksissa, mielikuvissa, kehossa ja tunteissa sekä suhteissa itseen ja toisiin. Se on osana meitä syntymästämme kuolemaan saakka ja se kehittyy ja muuttaa muotoaan elämämme edetessä.
Parhaimmillaan seksuaalisuus on energiaa, positiivista voimaa ja vapautta, mutta siihen voi liittyä myös ahdistusta, pelkoa ja tummia varjoja. Seksuaalisuus voi vaikuttaa paljon ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen. Erilaiset elämäntilanteet ja elämänvaiheet kuten raskaus, synnytys, pikkulapsiaika sekä erilaiset sairaudet ja niiden hoidot voivat aiheuttaa muutoksia myös seksuaalisuuteemme ja se on täysin luonnollista.

Seksuaalineuvonta tarkoituksena on turvata asiakkaan kokonaisvaltainen hoito seksuaaliterveyden edistämiseksi. Vastaanotolla on mahdollisuus keskustella henkilökohtaisesti seksuaalisuuteen ja elämäntilanteeseen liittyvistä asioista. Seksuaalineuvonta on seksuaalisuuden pohtimista yhdessä terapeutin kanssa turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä.

Voit tulla vastaanotolle yksin tai yhdessä!

Vastaanottaja
Sanna Oksman-Niemi, seksuaalineuvoja

Vastaanottoajat

Ensikäynti 75 min, jatkoajat aina 60 min.
Parikäynti on aina 90 min. Parikäynti toteutetaan molempien kävijöiden nimissä, joten aikaa varatessa tulee antaa molempien henkilötiedot.

Hinnat

Katso hintatiedot hinnastostamme.

Varaukset

Varaa aika puhelimitse ajanvarauksesta 09 4748 2705.

Kela-korvaus

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia.