Ortopediaan suuntautuva lääkäri, päivystäjiä ja assistentteja leikkausosastolle

Tekonivel- ja selkäleikkauksistaan sekä monipuolisista kivunhoito- ja kuntoutuspalveluistaan tuttu Orton on Suomen laajin vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala. Toimipaikkamme sijaitsee Ruskeasuolla Helsingissä. Moniammatillinen työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista.

Ortopediaan suuntautuva lääkäri

Haemme ortopediaan suuntautuvaa kollegaa osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen, jossa pääsee tutustumaan laajasti tuki- ja liikuntaelinkirurgiaan ja tarvittaessa myös fysiatriaan sekä kivunhoitoon. Työskentely Ortonissa on hyväksytty täydentäväksi palveluajaksi liikuntalääketieteen erikoislääkärikoulutuksessa. Voit myös olla etsimämme kollega, mikäli haluat perehtyä ortopediaan urasi alkuvaiheessa tai syventää osaamistasi tekonivel- ja selkäkirurgian saralla esim. erikoistumisjaksojen välissä.

Päivystäjät

Etsimme myös päivystäjiä ympärivuorokautiseen lääkäripäivystysrinkiimme. Päivystysvuorot ovat pääsääntöisesti arki-iltapäivästä kello 15.30 alkaen seuraavaan aamuun kello 7.30/8.00 saakka, mutta vuoroja on toisinaan tarjolla myös viikonloppuisin. Viikonloppupäivystykset voi toteuttaa aamukierron jälkeen kotipäivystyksenä, edellyttäen enintään 30 minuutin saapumisaikaa sairaalaan tarvittaessa. Päivystysten määrään ja niiden sijoitteluun pääsee itse vaikuttamaan, koska kuukausittainen päivystysvuorolista laaditaan aina yhteistyössä päivystäjien kanssa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen päivystyspalkkion, hyvän perehdytyksen tehtävään sekä erikoislääkäreiden tuen tarvittaessa myös päivystysaikana.

Mahdollista on joustavasti myös osa-aikatyö.

Assistentteja leikkausosastolle

Haemme assistentteja leikkausosastollemme. Assistentin töitä on mahdollista tehdä myös keikkaluonteisesti ja pätevyysvaatimuksena on lääketieteen kandidaatin tutkinto.

Lisätiedot ja hakeminen

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@orton.fi tai kysy lisätietoja tehtävistä!

Lisätiedot: henkilöstöpäällikkö Pipsa Hakasaari, p. 040 663 2244, 040 663 2244, pipsa.hakasaari@orton.fi