ORTON REKRYTOI: Fysiatrian erikoislääkäri tai kipulääkäri

Kiinnostaisivatko sinua työskentelymahdollisuudet Ortonissa?

Monipuolisista kivunhoito- ja kuntoutuspalveluistaan sekä tekonivel- ja selkäleikkauksistaan tuttu Orton on Suomen laajin vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala. Toimipaikkamme sijaitsee Ruskeasuolla Helsingissä. Moniammatillinen työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista. Asiakkaamme voivat hakeutua Ortonin vastaanotoille ilman lähetettä, omalla kustannuksellaan, vakuutuksen turvin tai hyvinvointialueensa maksusitoumuksella.

Toimintamme on kasvussa ja siksi etsimme nyt joukkoomme lisää fysiatrian alan ja kivunhoidon ammattilaisia.

Tarjoamme sinulle maan suurimman yksityisen kipuklinikan palvelut, mutkattoman työyhteisön, vahvan moniammatillisen tiimin ja konsultaatiomahdollisuudet sekä joustavat toimintamahdollisuudet sinulle parhaiten sopivina aikoina. Meillä työskennellessäsi sinulla on myös hyvä mahdollisuus perehtyä kivunhoitoon.

Voit tutustua nykyiseen kipuklinikan toimintaamme verkkosivuillamme osoitteessa https://www.orton.fi/palvelut/hoitopalvelut/kipuklinikka/

Toimintatapamme on joustava: voit halutessasi toimia iltaisin tai sinulle parhaiten sopivina ajankohtina niin osa- kuin kokoaikaisenakin. Työ voi tapahtua joko työsuhteisena tai ammatinharjoittajana.

Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista toimia Ortonissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä meihin. Tervetuloa työkaveriksemme!

heli.ruottu@orton.fi   0503501741

Kipuklinikan johtava lääkäri Kristiina Kokkonen:
kristiina.kokkonen@orton.fi, 0503215287