NYT REKRYTOIMME: Sairaanhoitajia vuode- ja leikkausosastolle

Orton on Suomen laajin, vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala, jossa tuotamme tekonivel- ja selkäkirurgian, kivunhoidon ja kuntoutuksen palveluita päätoimipaikassamme Helsingin Ruskeasuolla sekä muita erikoissairaanhoidon palveluita HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla. Hoitotuloksemme ovat maamme kärkeä!

Haemme nyt sairaanhoitajia sekä vuodeosastolle että leikkausosastolle. Tutustu tehtäviin alla:

SAIRAANHOITAJA VUODEOSASTOLLE

Tämä on paikka sinulle, joka haluat työskennellä arvostetussa ortopedisessa erikoissairaalassa pääasiassa kaksivuorotyössä.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja viihtyisän työilmapiirin, jossa on mahdollisuus kehittyä osaajana ja aikaa kohdata potilas ja kollegat.

Tehtävänäsi on turvallinen ja laadukas hoitotyö ortopedisten-, kirurgisten-, ja kuntoutuspotilaiden parissa 34-paikkaisella vuodeosastollamme. Vastaanotat elektiivisiä leikkauspotilaita ja valmistelet heitä leikkaukseen. Hoidat ja kuntoutat potilaita leikkaushoidon jälkeen. Osa työstä sijoittuu päiväkirurgisten potilaiden hoitoon.

Millaista osaajaa haemme?

Odotamme sinulta aktiivista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja arvostamme aikaisempaa kokemustasi kirurgisten potilaiden hoitotyöstä. Jos koet kirurgisten potilaiden hoitotyön omaksesi, niin olet hakemamme työntekijä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työkaveriksemme!

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Ote pyydetään nähtäväksi vain tehtävään valitulta, eikä sitä liitetä hakuasiakirjoihin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön.

PERIOPERATIIVINEN SAIRAANHOITAJA LEIKKAUSOSASTOLLE

Haemme joukkoomme perioperatiivista sairaanhoitajaa anestesia- ja leikkaushoitotyön tehtäviin leikkausosastolle, molempiin tehtäviin kuuluu myös työskentely heräämössä.

Sinulla on perioperatiivisen sairaanhoitajan koulutus ja työkokemusta perioperatiivisen sairaanhoitajan tehtävistä leikkaussalissa ja heräämössä. Odotamme sinulta aktiivista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja toimia tiimissä ja joustavuutta sekä halua luoda asiakkaillemme laadukkaita palvelukokemuksia. Tarjolla on mielenkiintoinen ja haasteellinen työ mukavassa työyhteisössä.

Tehtävä toistaiseksi voimassa oleva. Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön.

Miksi Ortoniin?

  • Orton on arvostettu alansa erikoisosaaja
  • korkea työssäviihtyvyys, vähäinen henkilöstön vaihtuvuus
  • Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä – mehdollisuus myös osa-aikatyöhön
  • Joulu- ja kesälomat parhaaseen loma-aikaan sairaalan ollessa suljettuna
  • Laaja työterveyshuolto
  • Yksilöllinen perehdytysjakso työsuhteen alussa
  • Koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen
  • Henkilökuntaetuna mm. vapaa kuntosalin käyttö
  • Joustava työvuorosuunnittelu työ- ja yksityiselämän yhteensovittamiseksi.

 

Hakeminen ja lisätiedot

Molempiin tehtäviin voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@orton.fi 7.8.2022 mennessä. Voit lähettää hakemuksesi jo tänään, mutta kesälomakauden vuoksi käsittelemme hakemuksia 1.8.2022 alkaen.

Lisätietoja tehtävistä antaa 1.8.-5.8.2022 klo 9-13 välillä palvelupäällikkö Tiina Heiskanen, tiina.heiskanen@orton.fi tai puh 040 619 5900. Voit jättää myös sähköpostiin yhteydenottopyynnön, niin sinuun ollaan yhteydessä elokuun alussa

Molemmissa tehtävissä:
Palkkaus: Yksityisen terveyspalvelualan TES
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva