NYT REKRYTOIMME: Palvelukoordinaattori

Etsimme innostunutta, palveluhenkistä, joustavaa, organisointikykyistä ja vastuullista palvelukoordinaattoria Ortonin toimenpidetiimiin.

Palvelukoordinaattorina hoidat ulkomaalaisten ja suomalaisten potilaiden useiden erikoisalojen toimenpiteiden koordinointia. Sinulla on vastuu toimenpidepotilaan hoitoprosessin sujuvuudesta. Työnkuvaan kuuluu muun muassa yhteydenpitoa asiakkaisiin, yhteistyötä lääkärin kanssa, hinta-arvioiden tekoa sekä potilashoidon laskutusta.

Palvelukoordinaattorina

 • Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös hyvä tiimityöntekijä.
 • Olet taitava organisoimaan ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
 • Haluat kehittää toimintaa ja olet tottunut työskentelemään nopeasti muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa.
 • Sinulla on sairaanhoitajan koulutus ja kokemusta kirurgisen potilaan hoitotyöstä. HUS-konsernin ja yksityisen terveydenhuollon tuntemus sekä leikkauspotilaan hoitoprosessin hyvä ymmärrys katsotaan eduksi.
 • Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että englannin kielillä. Muiden kielten (esim. ruotsi, venäjä) hallinta luetaan eduksi. Eduksi katsotaan myös hyvä tietojärjestelmäosaaminen.

  Tarjolla on mukava työyhteisö sekä mielenkiintoinen, monipuolinen ja haasteellinen työnkuva kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Toimimme joustavasti ja saat kilpailukykyisen palkan sekä yksilöllisen perehdytyksen tehtäviin.

  Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@orton.fi.

  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tiina Heiskanen, tiina.heiskanen@orton.fi, p. 040 619 5900.