NYT REKRYTOIMME: TERVEYDENHUOLLON ASIAKASSIHTEERI

Orton on Suomen laajin vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala, jossa tuotamme tekonivel- ja selkäkirurgian, kivunhoidon ja kuntoutuksen palveluita päätoimipaikassamme Helsingin Ruskeasuolla sekä muita erikoissairaanhoidon palveluita HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla. Hoitotuloksemme ovat maamme kärkeä!

Tule työkaveriksemme: terveydenhuollon asiakassihteeri

Onko hyvä asiakaspalvelu ja miellyttävän asiakaskokemuksen tuottaminen kutsumuksesi? Jos koet näin, meillä on sinulle vakituinen paikka  tiimissä, jossa pääset kehittämään osaamistasi joka päivä. Työskentelet joustavasti monipuolisissa ja vastuullisissa asiakaspalvelutehtävissä hoitaen mm. asiakasmaksuja, ajanvarausta sekä kipupoliklinikan/lääkärien vastaanoton tehtäviä. Sinulla on aito halu kohdata asiakkaitamme niin sähköisten kanavien kautta kuin kasvotusten ja puhelimitsekin ja luot ympärillesi ”älä huolehdi – me hoidamme” -asennetta.

Sinulla on koulutus hoitoalalta, ja olet aikaansaavan työotteen omaava tekijä. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkisin kello 07.00 – 18.00 välille, mutta ilta- ja viikonlopputyökin on toisinaan mahdollista.

Sen lisäksi, että pääset mukavaan, me-henkiseen tiimiin, olemme koko työyhteisönä alamme arvostettu erikoisosaaja, ja meillä on työssään viihtyvä ja sitoutunut henkilöstö, jolla on hyvät työterveyspalvelut,  kouluttautumismahdollisuudet, vuosilomat parhaaseen aikaan sekä jokaiselle yksilöllinen perehdytysprosessi.

Sairaalamme sijainti Helsingin Ruskeasuolla on hyvien kulkuyhteyksien varrella, tuletpa meille mistä päin tahansa!

Tehtävässä tarvitset tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@orton.fi. 19.8.2022 mennessä.

Vastaava hoitaja Kirsi Ala-Lipasti vastaa sinulle mielellään, mikäli haluat lisätietoja tehtävästä. Kirsin tavoitat puhelimitse numerosta 050 343 2246 ma – pe klo 13-14 tai sähköpostitse kirsi.ala-lipasti@orton.fi.