Liikennejärjestelyt Ortonille muuttuneet Mannerheimintien tietöiden takia

Ruskeasuolla rakennetaan uutta raidetta Nauvontielle sijoittuvalle raitiovaunu- ja bussivarikolle.  Tähän liittyen on käynnissä Mannerheimintien ja Korppaanmäentien risteykseen vaikuttavia tietöitä.

Ortonille ei pääse kääntymään Mannerheimintieltä pohjoisen suunnasta, vaan liikenne Tenholantietä kohti ohjataan tätä risteystä etelämpänä olevan Kiskontien risteyksen kautta. Oheisessa kartassa reitti Tenholantielle.

Helsingin keskustan suunnasta tultaessa puolestaan on mahdollista käyttää joko samaa Kiskontien reittiä tai tulla yllä mainitun Mannerheimintien-Korppaanmäentien risteyksen kautta. ​​​​​​​Ortonilta pois ajaessa voi kääntyä Kiskontieltä Mannerheimintielle molempiin suuntiin.

Raitiovaunulinja 10 palaa käyttöön elokuussa.

Bussin 506 reitti muuttunut

Ortonille Tenho­lan­tielle kulkevan bussi 506:n reitti on muuttunut Manner­hei­mintien tietöiden takia siten, että Tenho­lan­tieltä lähtiessään bussi kulkee Korois­tentien ja Kiskontien kautta takaisin Manner­hei­min­tielle, missä matkaa jatkuu normaa­li­rei­tillä kohti keskustaa.  Poikkeus­a­jaksi Ruskeasuon pysäkki jää pois käytöstä.

Ortonille tultaessa bussi ajaa normaalia reittiä.Poikkeus­jär­jestely kesää kesään 2023 saakka.