Laitoshuollon vastaava

Orton on vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala. Tuotamme ortopedian mm. tekonivel- ja selkäkirurgian sekä neurokirurgian, kivunhoidon ja kuntoutuksen palveluita päätoimipaikassamme Helsingin Ruskeasuolla sekä muita erikoissairaanhoidon palveluita HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla. Hoitotuloksemme ovat maamme kärkeä!

Tervetuloa meille LAITOSHUOLLON VASTAAVAKSI

Tehtävänäsi on vastata Ortonin laitoshuollosta koko sairaalassa (leikkausosasto, vuodeosasto, lääkäriaseman vastaanotto- ja toimistotilat sekä allas- ja kuntosalitilat). Tehtävä sisältää mm. tiimin päivittäisjohtamista, huoltotilauksia sekä yhteistyötä kiinteistöhuollon kanssa, työvuorolistojen laadintaa, jäteohjeistusten seurantaa ja toteutusta, siivoustarvikevaraston hallintaa, yhteistyötä hygieniahoitajan kanssa sekä päivittäiseen työhön osallistumista kaikissa yksiköissä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus sopimuksen mukaan keväällä 2024.

Miksi Ortoniin?

-Orton on arvostettu alansa erikoisosaaja

-Meillä työssä viihtyvyys ja sitoutuminen on korkeaa

-Henkilökunnan vaihtuvuus on vähäistä

-Toimiva laaja työterveyshuolto

-Tehtävät aloitetaan yksilöllisellä perehdytysjaksolla

-Tarjoamme koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseen

-Henkilökuntaetuna mm. vapaa kuntosalin käyttö

-Meillä on toimiva työvuorosuunnittelu työ- ja yksityiselämän yhteensovittamiseksi

Millaista osaajaa haemme?

Edellytämme soveltuvaa laitoshuollon tutkintoa sekä aiempaa työkokemusta sairaalan laitoshuollosta ja esihenkilönä toimimisesta.

Odotamme sinulta ihmisläheistä johtamista, aktiivista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työkaveriksemme!

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Ote pyydetään nähtäväksi vain tehtävään valitulta, eikä sitä liitetä hakuasiakirjoihin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa laitoshuollon vastaava Sinikka Palonen-Levander, sinikka.palonen-levander@orton.fi, tai 040 135 5189.

Hae tehtävää