globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Yläluomileikkaus

Yläluomileikkauksella haetaan apua raskailta tuntuviin yläluomiin, jotka voivat rajoittaa myös näkökenttää. Leikkausmenetelmiä on useita, eikä lopputuloksessa ole suuria eroja.

Yläluomileikkaus (Blefaroplastia) on yläluomea muotoileva toimenpide. Leikkauksella haetaan apua raskailta tuntuviin yläluomiin, jotka voivat rajoittaa myös näkökenttää. Oireita pyritään usein helpottamaan jännittämällä kulmakarvoja ja rypistämällä otsaa. Tämä voi aiheuttaa toistuvaa päänsärkyä. Yläluomileikkauksessa poistetaan pelkkää löysää ihoa, ihon alla olevaa löysää lihasta tai tarvittaessa myös ylimääräistä rasvakudosta. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa. Leikkausmenetelmiä on useita, eikä lopputuloksessa ole suuria eroja.

Yleensä leikkauksen jälkeen esiintyy turvotusta ja mustelmia, mutta haavaongelmia on harvoin. Ompeleita pidetään 3 - 5 päivää leikkauksen jälkeen. Leikkaus ei haittaa normaaleja kotiaskareita, lukuun ottamatta ensimmäisiä päiviä. Mustelmat ja turvotus vähenevät ja häviävät noin 2 - 3 viikon jälkeen.

Jos löysä iho roikkuu ripsien päällä tai iho rajoittaa näkökenttää, kuuluu toimenpide Kela-korvauksen piiriin. Sairaslomakorvauksen saa yleensä noin kahden viikon ajalta.

Ajanvaraus

Klikkaa haluamaasi aikaa ja anna sitten tietosi.

Seuraavat vapaat ajat
Kalenteri
Seuraavat vapaat ajat
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon