globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Toimintaterapeutilta apua kodin muutostöihin

Asunnon muutostöillä tähdätään itsenäiseen ja turvalliseen selviytymiseen omassa kodissa. Ortonin toimintaterapeutit tekevät kotikäyntejä, joissa kartoitetaan asuntosi toimivuutta toimintakyvyn näkökulmasta.

Koska koti on tuttu paikka, on toimintojen harjoittelu kotona tarkoituksenmukaisempaa kuin vieraissa tiloissa. Ortonin toimintaterapeutti auttaa sinua kotonasi, jos asut pääkaupunkiseudulla tai lähialueilla ja tilanteesi sitä vaatii. Toimintaterapeuttimme tekevät myös yksittäisiä kotikäyntejä, joissa kartoitetaan asuntosi toimivuutta toimintakyvyn näkökulmasta. Tarvittaessa saat suosituksen asunnonmuutostöitä varten. Asunnon muutostöillä tähdätään itsenäiseen ja turvalliseen selviytymiseen omassa kodissa. Kodin muutostöiden arvioinnissa kartoitetaan mm.: keittiö, kylpyhuone ja wc-tilat sekä esteetön liikkuminen asunnossa. Korjattavia kohteita voivat olla esimerkiksi: kynnykset, liuskat, oviaukkojen leveyden muutokset, tukikahvat, istuinkorokkeet, istuimet ja keittiötasojen korotukset tai madallukset.

Toimivasta Kodista voit ostaa mm. huonekaluja, joiden avulla voit helpottaa kotona asumistasi. Toimivan Kodin näyttelytilat sijaitsevat Ortonin rakennuksessa, 1. kerroksessa. Näyttelytiloihin on sisustettu valmiita huoneita, joissa voit kokeilla ja hakea ideoita erilaisiin kodin asumisratkaisuihin.

Ajanvaraus

Klikkaa haluamaasi aikaa ja anna sitten tietosi.

Seuraavat vapaat ajat
Kalenteri
Seuraavat vapaat ajat
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon