globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Sosiaalityö

Tiesitkö, että Ortonissa voit varata ajan myös sosiaalityöntekijälle? Ortonin sosiaalityöntekijät ovat erityisasiantuntijoita, jotka voivat auttaa esimerkiksi sairauteen tai vammaan liittyvissä sosiaaliturva-asioissa. Tällaisia voivat olla esim. sairauden aikainen toimeentulo, vammaisetuudet sekä liikenne- ja tapaturmakorvaukset.

Sosiaalityöntekijän palvelut Ortonissa

Ortonin sosiaalityöntekijät ovat erikoisasiantuntijoita, jotka toimivat oppaanasi kuntoutus- ja sosiaaliturvajärjestelmän viidakossa. Meillä on kuntoutuksen ja terveydenhuollon sosiaalityön erityisosaamista ja ajan voi varata yksilökäynnille.

Sosiaalityöntekijä kartoittaa ja selvittää yksilöllistä tilannettasi ja antaa sen pohjalta tietoa sekä ohjausta, mitä ovat ne palvelut ja etuudet, joita olet oikeutettu hakemaan. Näitä voivat olla esim. kuntoutustuki, tapaturmaeläke, eläkettä saavan hoitotuki ja ammatillinen kuntoutus. Autamme sinua hakemusten laatimisessa.

Teemme yhteistyötä tarvittaessa muiden viranomaisten kanssa esim. Kela, työeläkeyhtiö, vammaispalvelun sosiaalityöntekijä kunnassa (esim. henkilökohtaisen avustajan hakemiseen liittyvät asiat).
Mikäli olet ollut liikenne- tai työtapaturmassa, voit saada meiltä neuvoja korvausasioissa.

Sosiaalityöntekijää voit tulla tapaamaan joko kunnan maksusitoumuksella, vakuutusyhtiön lähetteellä tai itsemaksavana asiakkaana.

Sosiaalityöntekijälle voi varata ajan ajanvarausnumerostamme p. 09 4748 2705. 

83 € / 60 min.

Teemme myös puhelinvastaanottoja ja kotikäyntejä. 

Ortonin sosiaalityöntekijät:

Sirpa Eriksson, sirpa.eriksson@orton.fi
Marjut Hursti, marjut.hursti@orton.fi

Kaikki Ortonin palvelut