globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Silmälääkäripalvelut

Ortonin silmälääkärit varaavat sinulle aikaa ja huomioivat sinut yksilöllisesti. Tavoitteenamme on turvata sinulle paras mahdollinen toiminnallinen näkökyky ja taata ensiluokkainen hoitotulos silmäkirurgian jälkeen.

Miksi valita Ortonin silmälääkäripalvelut?

Ortonin silmäpalvelut on perustettu vastaamaan nykyaikaisen silmäsairauksien hoidon ja silmäkirurgian haasteisiin. Ensisijaisena tavoitteenamme on turvata sinulle paras mahdollinen toiminnallinen näkökyky sekä taata ensiluokkainen hoitotulos silmäkirurgian jälkeen. Näihin tavoitteisiin pääsemme kattavilla diagnostisilla palveluilla ja erikoisasiantuntijoiden muodostamalla ammattitaitoisella lääkäritiimillä. Noudatamme kaikissa hoidoissamme standardoituja ja uusimpaan tutkimustietoon perustuvia hoitokäytäntöjä. Päivitämme osaamistamme ja uusien hoitomuotojen tietämystä jatkuvasti kansainvälisissä silmätautialan kongresseissa.

Ortonin silmälääkäripalvelut

Ortonissa sinulle varataan aikaa ja sinut huomioidaan yksilöllisesti. Meillä olet turvallisissa käsissä ja voit luottaa siihen, että silmäsi hoidetaan laadukkaasti kuntoon. Ortonin silmäkirurgit edustavat Suomen ehdotonta huippua. Kaikilla kirurgeillamme on takanaan tuhansien leikkauksien kokemus silmätautien eri osa-alueilta. Käytössämme on uusin leikkaustekniikka ja -laitteisto sekä anestesialääkärin palvelut. Sairaalaolosuhteet takaavat turvallisen leikkauksen. Halutessasi voit myös yöpyä Ortonissa. Palvelemme sinua seuraavasti:

  • silmien näkökyvyn ja kokonaistilanteen kartoitus
  • hoitosuositukset ja silmälasimääräykset
  • harmaakaihileikkaukset
  • yksilöllinen hoito

Teemme myös kaihileikkauksia HUS:n myöntämällä palvelusetelillä.  Omavastuu on 106 €, sisältäen leikkauksen laadukkailla yksiteholinsseillä ja silmäkirurgin tekemän esitutkimuksen leikkauspäivänä.
Jos tulet kaihileikkaukseen HUS:n myöntämällä palvelusetelillä, voit ottaa yhteyttä suoraan silmähoitajaamme soittamalla numeroon 040 639 6241.

Jos sinulle tulee muuten kysyttävää tai haluat keskustella silmiin liittyvistä palveluistamme, voit soittaa ajanvarausnumeroomme 09 4748 2705. Henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi. Jos haluat varata ajan kaihileikkaukseen, voit ottaa yhteyttä suoraan silmähoitajaamme joko sähköpostilla tai soittamalla numeroon 040 639 6241.

Ajanvaraus

Klikkaa haluamaasi aikaa ja anna sitten tietosi.

Seuraavat vapaat ajat
Kalenteri
Seuraavat vapaat ajat
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon