globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Nopeasti vastaanotolle

Orton on tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä kivun hoidon erikoisasiantuntija. Vuonna 2015 laajensimme toimintamme kaihileikkauksiin. Erikoislääkärille pääset heti, ilman lähetettä. Varaa sinulle sopiva aika.

Ortonilla on pitkät perinteet ortopedisissä leikkauksissa. Suomen ensimmäinen tekonivelleikkaus tehtiin v. 1967 ja ensimmäinen tähystysleikkaus v. 1976 silloisessa Invalidisäätiön sairaalassa. Tuki- ja liikuntaelinsairauksissa ja kivun hoidossa sinua palvelevat fysiatrit, ortopedit ja fysioterapeutit.  Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme ovat perehtyneet laaja-alaisesti liikkumisen, toimintakyvyn ja kiputilojen kuntoutukseen. Ortonista voit varata ajan myös silmätautien, reumatautien, sisätautien erikoislääkäreille, geriatrille tai psykologeille. Mikäli tarvitset terapiapalveluja, palvelemme sinua seuraavilla osa-alueilla:

 • fysioterapia
 • psykoterapia
 • puheterapia
 • seksuaalineuvonta ja -terapia
 • toimintaterapia
 • uroterapia

Jos kärsit selkävaivoista, tule tarkistamaan selkäkivun syy Ortoniin. Tullessasi saat oman, nimetyn vastuuhoitajan, joka rakentaa sinulle yksilöllisen hoitokokonaisuuden ja huolehtii hoitosi etenemisestä. Vastuuhoitaja ohjaa sinut eteenpäin sinun ongelmaasi perehtyneelle asiantuntijalle. Tarvittaessa hoitoosi osallistuu useita kokeneita selkäalan ammattilaisia. Varaa aika ilmaiseen, fysioterapeutin tekemään puhelinkartoitukseen, p. 09 4748 2705, niin pääset nopeasti oikeanlaiseen hoitoon.

Ajanvaraus ja aukioloajat

Varaa aika kätevästi tästä. Jos et löytänyt sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita puh. 09 4748 2705. Puhelinajanvarauksen aukioloajat ovat:

 • ma-to klo 8 – 18
 • pe klo 8 - 16

Lääkäriaseman vastaanottopalvelujen ilmoittautuminen ja kassa palvelevat seuraavasti:

 • ma, ke ja to klo 7.45 – 18
 • ti klo 7.45 – 19
 • pe klo 7.45 - 16

Esteen sattuessa, peruutathan ajan viimeistään varausta edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä ajasta perimme 1.1.2016 alkaen 40,30 €. Peruuttamaton ja käyttämätön fysio- ja toimintaterapia-aika veloitetaan täysimääräisenä.

Elämää ilman kipua

Ortonissa on kipupotilaiden hoitoon keskittynyt Suomen monipuolisin yksityinen kipuklinikka. Kipuklinikalla pyritään selvittämään kivun syitä yhdessä sinun kanssasi ja etsimään toimivia hoito- ja kuntoutumisvaihtoehtoja sekä selviytymiskeinoja kroonistuneisiin kipuongelmiin.

Fysioterapialla lisää liikkuvuutta

Fysioterapia on olennainen osa tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyä, hoitoa ja kuntoutusta. Fysioterapialla saat selkärankaasi ja niveliin lisää liikkuvuutta. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme ovat perehtyneet liikkumisen, toimintakyvyn ja kiputilojen kuntoutukseen.

Nivelten vammat ja kivut

Orton on tuki- ja liikuntaelinsairauksien erikoisasiantuntija ja uranuurtaja Suomessa. Suomen ensimmäinen tekonivelleikkaus tehtiin silloisessa Invalidisäätiön sairaalassa v. 1967 ja tähystysleikkaus v. 1976. Me autamme sinua. Meillä pääset erikoislääkärin vastaanotolle heti, ilman lähetettä.

Selän terveydeksi

Selkäkivuilla tarkoitetaan yleensä paikallista alaselän kipua, alaraajaan säteilevää kipua tai selän ryhtivirheestä johtuvaa kipua. Jos selkäsärkysi on jatkuvaa, särky säteilee raajoihin tai herättää öisin, tule tarkistamaan selkäkivun syy Ortoniin. Haluamme auttaa sinua saamaan nopean ja tehokkaan avun kipuusi.

Silmälääkäripalvelut

Ortonin silmälääkärit varaavat sinulle aikaa ja huomioivat sinut yksilöllisesti. Tavoitteenamme on turvata sinulle paras mahdollinen toiminnallinen näkökyky ja taata ensiluokkainen hoitotulos silmäkirurgian jälkeen.