globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Neuromodulaatiohoidot

Neuromodulaatiohoidoilla hoidetaan mm. masennusta ja kroonista kipua. Hoidoissa yhdistyy uusin teknologia ja lääketiede.

Neurofeedback

Neurofeedback on aivosähkökäyrään (EEG) perustuva neuroterapiamuoto. Neuroterapian avulla aivot opetetaan toimimaan halutulla tavalla, esim. keskittymään, rauhoittumaan ja tyyntymään. Menetelmästä on apua myös eräiden kiputilojen, mm. migreenin hoidossa.

Neurofeedback tunnetaan myös termillä EEG-biofeedback. Menetelmä perustuu aivojen haluun oppia. Neurofeedback-terapiassa seurataan aivojen sähköistä toimintaa. Aivoja herätellään parempaan itsesäätelyyn palkitsemalla niitä tietynlaisesta toiminnasta ja jättämällä huomiotta toisenlaisia aktiviteetteja. Aivot haluavat oppia jatkuvasti, ihmisen koko eliniän ajan.

Neurofeedback-hoidossa päähän kiinnitetään sensoreita, jotka seuraavat aivojen sähköistä toimintaa. Tietokone seuraa aivosähkökäyriä ja ohjaa näytettävää tietokoneohjelmaa. Kun aivot tuottavat halutun kaltaista toimintaa, niitä palkitaan ohjelman sujuvuudella, vauhdilla, väreillä ja äänillä, päinvastaisen toiminnan esiintyessä taas toisin päin. Aivot haluavat luontaisesti tulla palkituksi. Säännöllisesti toistettuna halutusta aivotoiminnasta tulee aivoille tapa – ihminen tervehtyy. Neurofeedback-hoidoista löytyy runsaasti tietoa osoitteesta www.eeginfo.com sekä Nemoy:n sivulta.

Ajanvaraus

Klikkaa haluamaasi aikaa ja anna sitten tietosi.

Seuraavat vapaat ajat
Kalenteri
Seuraavat vapaat ajat
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon
Kaikki Ortonin palvelut