globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Iskias, jalkaan säteilevä kipu

Iskiasoireet voivat tuntua alaselässä ja ulottua jalasta alaspäin aina varpaisiin saakka. Oireita ovat alaraajan kipu, pistely, tunnottomuus tai lihasheikkous. Anna Ortonin selkäalan ammattilaisten auttaa sinua ja varaa aika maksuttomaan puhelinkartoitukseen.

Iskiasoireella tarkoitetaan iskiashermon ärsytyksestä johtuvaa selkäkipua ja muita oireita. Oireet voivat tuntua alaselässä ja ulottua jalasta alaspäin aina varpaisiin saakka. Oireisiin voi kuulua alaraajan kipua,pistelyä, tunnottomuutta tai lihasheikkoutta. Joskus itse selkä voi olla kivuton. Tavallisin syy selästä alaraajaan säteilevään selkäkipuun ja iskiasoireeseen on välilevytyrä. Myös selkäydinkanavan ahtauma voi aiheuttaa iskiastyyppisen hermopuristusoireen, mutta silloin kipu ja puutuminen tuntuvat yleensä laajemmalla alueella.

Sinun kannattaa hakeutua hoitoon, jos kipulääkkeet eivät auta kipuun tai vaiva jatkuu yli 6 – 8 viikkoa. Suosittelemme kävelyä ja liikkumista. Hakeudu hoitoon välittömästi, jos jalkaan säteilevän kivun yhteydessä tunnet jaloissa heikkoutta, virtsaamisen aloittaminen muuttuu vaikeaksi tai sinulla on ulosteen pidätysongelmia. Jos selän tai jalan säteilykipuun liittyy kuumetta tai yleiskunnon huononemista, hakeudu hoitoon viivytyksettä.

Ajanvaraus

Klikkaa haluamaasi aikaa ja anna sitten tietosi.

Seuraavat vapaat ajat
Kalenteri
Seuraavat vapaat ajat
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon