globe.png
search-icon.png
  .../... parasta osumaa haulla

  Vastaanotto- ja puhelinaikojen varaukset puh. 09 4748 2705.

  Etävastaanottoaikojen varaukset puh. 040 178 9966.

  Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Muutokset päivitetty!
  Varaus poistettu!

  Infektioiden torjunta

  Ortonin henkilökunta noudattaa korkeaa hygieniatasoa. Henkilökunta noudattaa hyvää käsihygieniaa. Hoitotarvikkeiden, välineiden ja materiaalien valinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden infektioiden torjuntaominaisuuksiin.

  Orton noudattaa korkeaa hygieniatasoa. Yhden ja kahden hengen potilashuoneissa on omat WC- ja suihkutilat. Huoneiden materiaalit on valittu siten, että ne ehkäisevät tartuntojen ja infektioiden leviämistä. Henkilökunta noudattaa hyvää käsihygieniaa. Henkilökohtaisten hygieniatuotteiden, hoitotarvikkeiden ja - välineiden valinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden infektioiden torjuntaominaisuuksiin.

  Leikkaushaavan hoidossa käytetään modernia high tech -teknologiaa edustavaa haavasidosta. Haavasidos on tutkittu tieteellisesti Ortonissa ja sen on todettu vähentävän leikkaushaavainfektioita. Ortonissa on kiinnitetty vuosien ajan erityistä huomiota monille antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien kuten MRSA:n torjuntaan. Jos olet tulossa Ortoniin, lue tämä MRSA-ohje.

  Jo vuodesta 2001 lähtien Orton on ollut mukana Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämässä valtakunnallisessa sairaalainfektioiden seurantaohjelmassa (SIRO) tekonivelinfektioiden ja selkäinfektioiden osiossa. Seurannan aikana Orton on voinut arvioida omaa toimintaansa. Vakavien leikkausalueinfektioiden määrä on ollut alle 1 %.

  Kaikki Ortonin palvelut