globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Harmaakaihi

Kokeneen silmäkirurgin henkilökohtaisesti suorittama esitutkimus, näkötoiveidesi huomiointi, moderni harmaakaihileikkaus ja asianmukainen, hyvä jälkihoito ovat oleellisinta parhaan mahdollisen näkökyvyn saavuttamiseksi.

Mikä on harmaakaihi?

Harmaakaihi, (kaihi Cataracta) on yleisin senioriväestön kirurgisesti hoidettavissa oleva näköongelma. Ikääntymisen myötä silmän sisäinen linssi (mykiö) samentuu. Samentumisen myötä silmän sisäosaan ei pääse muodostumaan yhtä terävää kuvaa kuin aiemmin ja näöntarkkuus heikkenee. Tätä asteittaista mykiön samentumamuutosta kutsutaan harmaakaihiksi. Siinä vaiheessa, kun harmaakaihin aiheuttama näköhaitta on havaittavissa ja mitattavissa, on leikkaushoito yleensä ajankohtainen. Harmaakaihia esiintyy kaikkialla maailmassa ja leikkaushoitoja sen hoitamiseksi on kehitetty pitkään.

Harmaakaihin oireet

Harmaakaihin oireita ovat näön sumeneminen, ääriviivojen epätarkkuus lasikorjauksesta huolimatta ja hämäränäön heikkeneminen. Myös häikäisyoire voi olla alkavan kaihimuutoksen merkki.

Siinä vaiheessa, kun näköhaitan syynä on todettu kaihimuutos on leikkaushoito yleensä aiheellinen. Tyypillisin ajankohta leikkaukselle on silloin kun kaihesta on haittaa esim. autolla ajaessa tai lukiessa.

Harmaakaihin hoito

Lue lisää kaihileikkauksesta: https://www.orton.fi/fi/palvelumme/harmaakaihileikkaus/

Ajanvaraus

Klikkaa haluamaasi aikaa ja anna sitten tietosi.

Seuraavat vapaat ajat
Kalenteri
Seuraavat vapaat ajat
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon