globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Fysioterapeuttinen hoito

Fysioterapia on olennainen osa tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyä, hoitoa ja kuntoutusta. Terapeuttimme ovat perehtyneet liikkumisen, toimintakyvyn ja kiputilojen kuntoutukseen sekä arjen ergonomian parantamiseen.

Fysioterapia on fysioterapeutin ohjauksessa tapahtuvaa aktiivista tai passiivista harjoittelua ja hoitoa. Sitä toteutetaan yksilöllisenä harjoitteluna, jota voidaan tehdä apuvälineillä tai ilman apuvälineitä. Fysioterapiassa voidaan mm. aktivoida ja rentouttaa lihaksia, lievittää kipua, venyttää kireitä kudoksia, lisätä nivelten liikkuvuutta sekä parantaa koordinaatiokykyä, tasapainoa ja toimintakykyä. Kipu- ja oirehoitoina käytetään myös fysikaalisia hoitoja. Ortonissa on mm. LymfaTouch, TENS, Bemer –patja, ultraääni ja Cryo –kylmähoitolaite.

Terapian tavoitteena on ehkäistä ja korjata liikkumiseen ja toimintakykyyn liittyviä häiriöitä. Hoidon pohjalta fysioterapeutti suunnittelee ja ohjaa asiakkaalle sopivan kotiharjoitusohjelman. Asiakasta aktivoidaan ja ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta kuntoutumisprosessistaan ja toimintakyvystään.

Ortonin fysioterapeutit ovat monipuolisesti koulutettuja ja kokeneita fysioterapian ammattilaisia, jotka ylläpitävät säännöllisellä koulutuksella osaamistaan.

Elämää ilman kipua

Ortonissa on kipupotilaiden hoitoon keskittynyt Suomen monipuolisin yksityinen kipuklinikka. Kipuklinikalla pyritään selvittämään kivun syitä yhdessä sinun kanssasi ja etsimään toimivia hoito- ja kuntoutumisvaihtoehtoja sekä selviytymiskeinoja kroonistuneisiin kipuongelmiin.

Fysioterapialla lisää liikkuvuutta

Fysioterapia on olennainen osa tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyä, hoitoa ja kuntoutusta. Fysioterapialla saat selkärankaasi ja niveliin lisää liikkuvuutta. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme ovat perehtyneet liikkumisen, toimintakyvyn ja kiputilojen kuntoutukseen.

Nivelrikko

Nivelrikkoa esiintyy lähes kaikissa nivelissä ja se on yleisin nivelsairaus. Orton on tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä kivunhoidon erikoisasiantuntija. Varaa aika vastaanotolle ja anna Ortonin asiantuntijoiden auttaa.

Nivelten vammat ja kivut

Orton on tuki- ja liikuntaelinsairauksien erikoisasiantuntija ja uranuurtaja Suomessa. Suomen ensimmäinen tekonivelleikkaus tehtiin silloisessa Invalidisäätiön sairaalassa v. 1967 ja tähystysleikkaus v. 1976. Me autamme sinua. Meillä pääset erikoislääkärin vastaanotolle heti, ilman lähetettä.

Selän terveydeksi

Selkäkivuilla tarkoitetaan yleensä paikallista alaselän kipua, alaraajaan säteilevää kipua tai selän ryhtivirheestä johtuvaa kipua. Jos selkäsärkysi on jatkuvaa, särky säteilee raajoihin tai herättää öisin, tule tarkistamaan selkäkivun syy Ortoniin. Haluamme auttaa sinua saamaan nopean ja tehokkaan avun kipuusi.

Leikkauksen jälkeinen fysioterapia

Leikkauksen jälkeinen kuntoutus on tärkeä osa leikkaushoitoa. Kuntoutus tulee aloittaa ajoissa ja mitoittaa oikein. Sinun henkilökohtaiset ominaisuutesi huomioidaan ja sinulle tehdään yksilöllinen kuntoutusohjelma.

Kaikki Ortonin palvelut