globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Fressi Leppävaara

Orton ja liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi ovat aloittaneet yhteistyön. Ortonin asiantuntijat pitävät vastaanottoa Fressin Leppävaaran toimipisteessä. Ajan voi varata fysiatriaan erikoistuvalle lääkärille tai fysioterapeutin vastaanotolle.

Ortonin ja Fressin yhteistyö

Fressi tuo lisäarvoa tarjoamalla monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluitaan Ortonin asiakkaille. 

“Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia, johon sisältyy leikkauksen jälkeinen liikunta ja terveyden ylläpitäminen. Fressin asiakkaille tarjoamme luontevan polun asiantuntijoiden vastaanotolle, kun erikoisosaamiselle tulee tarve. Myös kotimaisuus yhdistää Ortonia ja Fressiä toimijoina.”, Ortonin toimitusjohtaja Juho Himberg sanoo lehdistötiedotteessa.

Mikä on Fressi?

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin tarina alkaa jo vuodesta 1979. Tällöin perustettiin Tampereen keskustaan ensimmäinen Fressi – siihen aikaan vain naisille.

Kuluneen reilun 30 vuoden aikana Fressi on laajentunut liikuntakeskusketjuna nykyiseen mittaansa, 18 virkeään keskukseen ympäri Suomen – ollen nykyään alan suurin kotimainen, valtakunnallinen toimija. Fressin omistaa alunperin tamperelainen Fysioline -ryhmä. Kotimaisuudesta on osoituksena myös virallinen Avainlippu -tunnus.

Tänäkin päivänä Fressi tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut – kuntoon, kokoon ja nyttemmin myös sukupuoleen katsomatta. Avarat ja valoisat tilat sekä rento ilmapiiri antavat hyvää mieltä ja puhtia päivään. Fressin viihtyisistä tiloista löydät saman katon alta sekä kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, että kattavat oheispalvelut.

avainlippu

Yhteystiedot

Ajan Ortonin asiantuntijoille Fressi Espoonlahden toimipisteeseen voi varata joko Ortonin nettisivujen kautta tai soittamalla ajanvarausnumeroomme.

Orton

Tenholantie 10
00280 Helsinki
Ajanvaraus: p. 09 4748 2705
etunimi.sukunimi@orton.fi

www.orton.fi
www.facebook.com/laakariasemaorton

Fressi Leppävaara

Fressi Leppävaara
Esikunnankatu 2
02600 Espoo
leppavaara@fressi.fi

https://www.fressi.fi/keskukset/leppavaara/
https://www.facebook.com/fressi.leppavaara/

Ajanvaraus

Klikkaa haluamaasi aikaa ja anna sitten tietosi.

Seuraavat vapaat ajat
Kalenteri
Seuraavat vapaat ajat
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon
Kaikki Ortonin palvelut