globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!
HIRES_Orton_IMG_0085_WEB.jpg

Ortonin tutkimustoiminta

Invalidisäätiön vuonna 1956 perustettu tieteellinen tutkimusyksikkö on nykyään Tieteellinen tutkimus Orton.  Toiminta keskittyy tuki- ja liikuntaelinsairauksien perus- ja kliinisiin tutkimuksiin. Toiminnan pääasiallinen rahoitus saadaan valtion yliopistotasoisille tutkimuksille vuosittain myönnettävästä evo-järjestelmästä.

Tutkimuksen painopistealueita ovat:

  • Kliiniset ja RCT-tutkimukset sekä pitkäaikaisseurantatutkimukset ortopedian ja kuntoutuksen aloilta
  • Uuden teknologian kehittäminen, kriittinen arviointi ja innovatiiviset tutkimukset
  • Lastenreumaan ja kipuun liittyvät tutkimukset

Vuosina 2000 – 2017 on julkaistu ulkomaisia tieteellisiä julkaisuja 940 kpl ja kotimaisia 158 kpl. Väitöskirjoja on julkaistu 41 kpl. Kansainvälisesti arvostettuja julkaisuja on saavutettu erityisesti lasten ortopediassa, selän sairauksien hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tietokoneavusteisessa kirurgiassa.

Ortonin koulutustoiminta

Orton järjestää korkeatasoista erikoistumis- ja täydennyskoulutusta terveydenhuollon ammattilaisille ortopedian, fysiatrian, kuntoutuksen ja hoitotyön aloilta.

Kurssimaksut, alennukset ja peruutukset:
Sitovat ilmoittautumiset ilmoittautumispäivään mennessä. Kurssien hinnat löytyvät koulutuskalenterista. Maksu sisältää kurssimateriaalin sekä ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit. Ortonin koulutus on arvonlisäverollista toimintaa.

Alennukset:
Perustutkintoa opiskelevalle myönnämme 50 % alennuksen kurssimaksusta. Alennukseen oikeuttava tieto tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutukset:
Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, kurssimaksusta peritään 50 %. Jos osallistumista ei peruta ollenkaan, veloitetaan täysi kurssimaksu.  Mahdollisesta kurssimaksun palautuksesta peritään toimistokuluja 20 euroa.

Todistukset:
Koulutustilaisuuksiin osallistuvat saavat osallistumistodistuksen. Lääkäreille kohdistetut seminaarit anotaan Helsingin yliopiston lääketieteelliseltä tiedekunnalta teoreettisiksi, kurssimuotoisiksi erikoistumiskoulutuksiksi. Hyväksytty tuntimäärä mainitaan kurssitodistuksessa. 

Tutustu Koulutus Ortonin terveydenhuoltoalan henkilöstölle järjestämiin seminaareihin koulutuskalenterista.

Koulutuskalenteri

Lämpimästi tervetuloa!


Lisätietoa Tutkimuksen ja koulutuksen toiminnasta sekä julkaisuiden tilaukset: Ortonin tutkimus- ja koulutuspäällikkö Leena Ristolainen, puh. 040 631 2255, leena.ristolainen@orton.fi