globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!
HIRES_Orton_IMG_0085_WEB.jpg

Orton Terveyspuisto

Orton on mukana kumppanina Orton Terveyspuistossa. Orton Terveyspuisto on terveyden ja hyvinvoinnin keskus Helsingin Ruskeasuolla. Orton Terveyspuistosta löydät apua sairauksiin, liikkumiseen ja esteettömään asumiseen. Huomioimme asiakkaat kokonaisuutena ja haluamme auttaa heitä myös lääkärin vastaanoton ulkopuolella. Orton Terveyspuiston kumppaneita ovat:

 

Cryon Oy: Huippukylmäterapia 

Huipukylmäterapiaa kokovartaloaltistuksen avulla kehon erilaisten kipuoireiden lievittämiseen. Lisätietoja palveluesitteestä.

Ettonet 

Ettonet: senioirikalusteita ja hyvinvoinnin aputuotteita.

Helsingin Alzheimer-yhdistys

Helsingin Alzheimer-yhdistys toimii suurella sydämellä helsinkiläisten muistisairaiden ja heidän läheistensä tukijärjestönä. Tarjoamme monipuolisen päivätoiminnan lisäksi muistineuvontaa, muistitestejä, koulutustilaisuuksia ja luentoja. Omaisten vertaistukiryhmät kokoontuvat säännöllisesti, ja vapaaehtoiset muodostavat tärkeän osan yhteisöämme. Tervetuloa tutustumaan!

Soleus

SoleusProteor on ortopedisten apuvälineiden ja protetiikan erikoisliike ja apuvälinealan asiantuntijayritys, joka valmistaa ja myy henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja yksilöllisiä ja lääkinnällisiä apuvälineitä.

Tutoris

Tutoris Erikoiskuntoutus on moniammatillisia kuntoutus- ja hoivapalveluja valtakunnallisesti tuottava suomalainen yritys.

Peili Vision

Peili Vision on innovatiivinen yritys, joka hyödyntää pelejä ja virtuaalitodellisuutta puheterapiapalveluissa.

 

If - vakuutusyhtiö

If on Ortonin pitkäaikainen ja luotettava vakuutusyhtiökumppani. Yhdessä Orton ja If auttavat asiakkaita pääsemään hoitoon nopeasti ja mutkattomasti.
Ifin monipuoliset palvelut mahdollistavat joustavat ratkaisut esimerkiksi leikkaukseen tultaessa. Lue, mitä Ifin tapaturmavakuutus ja sairausvakuutus korvaavat

Heltti

Heltti Oy on suomalainen terveysalaa uudistava älytyöterveysyhtiö. Heltti tarjoaa työterveys-, sairaudenhoito- ja hyvinvointipalveluita kiinteällä kuukausimaksulla. Työterveysasioista keskimäärin 65 % hoidetaan etänä älyteknologiaa hyödyntäen. Heltti panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon. Yksi Heltin työterveysasemista toimii Orton Terveyspuistossa Helsingin Ruskeasuolla ja Orton tarjoaa Heltin työterveysasiakkaille muun muassa erikoislääkäri-, laboratorio- ja fysioterapiapalveluita. 

HYKSin Oy

HYKSin yksityissairaala tuottaa yliopistosairaalahoitoa yksityisesti ja tarjoaa korkeatasoisia vastaanotto-, tutkimus ja leikkauspalveluita kattavasti eri erikoisaloilla. Ortopedisia palveluita HYKSin tuottaa tietyin osin yhteistyössä Ortonin kanssa. HYKSin Oy:n potilaat hyötyvät Suomen suurimman ja monialaisimman yliopistosairaalan asiantuntemuksesta, uusimmista hoitomenetelmistä ja modernista hoitoteknologiasta.  

Suomen Nivelyhdistys ry

Orton toimii yhteistyössä Nivelyhdistyksen kanssa ja jakaa nivelten terveyteen ja hoitoon liittyvää tietoutta.

Selkäyhdistys

Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistykset ja Orton edistävät yhdessä selkäoireisten elämän laadun parantamista.

Suomen Kipu ry

Suomen Kipu ry on pitkäkestoisesta kivusta kärsivien, heidän läheistensä, hoitohenkilökunnan sekä kipuasioista kiinnostuneiden valtakunnallinen etu- ja yhteistyöjärjestö. Orton ja Suomen Kipu ry tekevät yhdessä töitä pitkäaikaisesta kivusta kärsivien henkilöiden auttamiseksi.

Zimmer-Biomet Oy

Orton käyttää Zimmer-Biometin laadukkaita tuotteita, mm. tekonivelimplantteja, leikkaustoiminnassa.

Ortonin kuntoutuskumppanit

Jos olet ollut Ortonissa laitoskuntoutuksessa ja/tai leikkauksessa, voidaan sinut ohjata jatkokuntoutukseen paikalliseen, omalla asuinpaikkakunnallasi tai sen läheisyydessä sijaitsevaan yritykseen. Nykyisin laitoskuntoutus- ja leikkaushoitojaksot ovat tehostetun lyhyitä ja siksi laitosjakson jälkeisen kuntoutuksen merkitys korostuu. Katso alla olevasta listasta itsellesi sopiva kuntoutusta tarjoava yritys.

Akaa:  Kuntoaskel Oy

Espoo: Liikuntafysio DBC Sello  

Hamina: Kymen Hoito- ja Kuntoutuskeskus

Hattula: Hämeenlinnan fysioterapia ja hieronta Oy

Jyväskylä: Fysikaalinen Hoitolaitos Medica Oy

Kokkola: Fysikaalinen hoitolaitos Fysio-Keskus

Kuopio: Fysiopalvelu Kunto Kuopio Oy

Lahti: Fysios Group Oy

Lapua: Lapuan Kipupiste Oy

Mikkeli: Mikkelin Fysioteam OMT

Oulu: Fysios Group Oy

Porvoo: Fysioterapia-OMT Porvoo 

Rauma: Fysikaalinen hoitolaitos Friski Oy

Riihimäki: Riihimäen Fysioterapia, OMT-Fysioterapia 

Rovaniemi: FHL Kunto-apu Ky 

Sastamala: Kunnon Startti Oy 

Savonlinna: Savonlinnan OMT Fysioterapia

Seinäjoki: DBC Seinäjoki

Tampere: Pirkanmaan Erikoiskuntoutus Oy  Kuntofysio Oy/Fysios Group Oy 

Tornio: Tornion Fysio Center Oy

Urjala: Kuntoaskel Oy