globe.png
search-icon.png
  .../... parasta osumaa haulla

  Vastaanotto- ja puhelinaikojen varaukset puh. 09 4748 2705.

  Etävastaanottoaikojen varaukset puh. 040 178 9966.

  Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Muutokset päivitetty!
  Varaus poistettu!
  HIRES_Orton_IMG_0085_WEB.jpg

  Täällä koen olevani kuin turvallisessa pesässä

  Vuonna 2011 tapahtuneen työtapaturman seurauksena sain oikeaan jalkaani hermokipua aiheuttavan CRPS-vamman. Työterveyshuollosta sain vaivaani lähinnä särkylääkkeitä. Lopulta hakeuduin kipulääkärille, joka lähetti minut Ortoniin toimintaterapiaan vuonna 2012. Aluksi kävin vielä lymfassa ja fysioterapeutilla muualla. Orton tuntui kuitenkin turvalliselta paikalta, ja jonkin ajan kuluttua pääsin siirtymään kokonaan Ortoniin.

  Ortonissa on hyvä olla, ja saan kokonaisvaltaista apua ja hoitoa. Käyn Qutenza-hoidossa 2 kk:n välein, jotta hermovamman aiheuttamat kivut pysyvät aisoissa. Kaikki muualla aloittamani hoidot ja lääkärikäynnit jatkuvat Ortonilla, ja hoitoani myös kehitetään jatkuvasti jalan kiputilojen ja turvotuksen mukaan.

  En ole saanut huonoa hoitoa aiemminkaan, mutta täällä koen olevani kuin turvallisessa pesässä. Tulen aina Ortoniin mielelläni, sillä tiedän saavani apua ja hyvää hoitoa hermokipuuni. Myös ortonilaisten lämpö ja välittäminen heijastuvat asiakkaaseen. Olen saanut niin paljon tukea, että nykyään hyväksyn hermokipuni kroonisuuden. En enää mielessäni kysy miksi tämä sattui minulle, vaan ajattelen kiitollisuudella hyvää ja kokonaisvaltaista hoitoani. Sen ansiosta voin käydä töissä ja harrastaa, opiskella hidastuneet opintoni loppuun ja hoitaa tyttäreni lapsia sekä sisareni koiraa ja kissaa. Voin tavata perhettä ja ystäviä, siis elää elämääni.