globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!
HIRES_Orton_IMG_0085_WEB.jpg

Oletko jo tutustunut Selkäyhdistyksen ja Nivelyhdistyksen toimintaan

Orton tekee yhteistyötä eri yhdistysten kanssa, joista kaksi Selkäyhdistys ja Nivelyhdistys, ovat Ortonin pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Pääkaupungin selkäyhdistykset tekevät töitä selkäoireiden ennaltaehkäisemiseksi ja selkäoireisten sekä heidän omaistensa elämänlaadun parantamiseksi.

Yhdistysten tavoitteena on, että kaupunkilaisten selät voivat hyvin arjessa ja vapaalla. Yhä useampi kokee iloa liikunnasta ja löytää motivaation säännölliselle liikkumiselle. Selkäoireiset ja heidän omaisensa saavat tarvitsemansa tuen.

Selkäyhdistys esittelee toimintaansa Ortonin yleisöluennoilla ja Ortonin asiantuntijat luennoivat Selkäyhdistysten luentotilaisuuksissa, kuten Selkäilloissa.


Suomen Nivelyhdistys ry  edistää nivelsairaiden, erityisesti nivelrikkoisten, mahdollisuuksia tulla toimeen sairautensa kanssa. Aktiivisella ja tehokkaasti kohdennetulla tiedon jakamisella pyritään myös nivelsairauksien ennaltaehkäisyyn. 

Toiminta jakautuu kolmeen osaan: tiedotukseen, vertaistukeen ja edunvalvontaan. Yhdistys pyrkii tavoitteisiinsa yhteistyöllä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten, organisaatioiden ja päättäjien kanssa. 

Yhdistyksen julkaisema Niveltieto - lehti on aktiivinen kanava nivelrikkoa sairastavien keskuudessa ja tarjoaa tärkeää tietoutta nivelrikosta ja sen hoidosta. Niveyhdistys esittelee toimintaansa Ortonin yleisöluennoilla ja on Ortonin yhteistyökumppani kesäkuun Nivelrikko-luennolla Porthaniassa.
Niveltieto-lehdestä voit lukea Ortonin asiantuntijoiden haastatteluja ja artikkeleita vaihtuvista ajankohtaisista teemoista.