globe.png
search-icon.png
  .../... parasta osumaa haulla

  Vastaanotto- ja puhelinaikojen varaukset puh. 09 4748 2705.

  Etävastaanottoaikojen varaukset puh. 040 178 9966.

  Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Muutokset päivitetty!
  Varaus poistettu!
  HIRES_Orton_IMG_0085_WEB.jpg

  Kipupsykologin valmennus auttaa pärjäämään kivun kanssa

  Ortonin psyykkiseen kivunhallintaan erikoistuneet kipupsykologit voivat auttaa sinua jaksamaan ja voimaan paremmin pitkäkestoisesta kivusta huolimatta.

  Mistä kipupsykologisessa valmennuksessa onkaan siis kyse?

  Kipupsykologisen työskentelyn tavoite on aina, että asiakas pystyisi elämään hyvää, laadukasta elämää, omista henkilökohtaisista arvoistaan käsin kivusta tai sairaudesta huolimatta.

  Koska jokainen selviytymistarina on erilainen, rakentuu kokonaisuus aina yksilöllisistä tarpeista käsin. Työstettäviä teemoja voivat olla muun muassa stressinhallinnan kehittäminen, lääkkeettömät kivunhallintamuodot, työhön tai ihmissuhteisiin liittyvät kuormitustekijät tai itse kipuun liittyvien vaikeiden ajatusten tai tunteiden käsittely.

  Moni hakeutuu kipupsykologin vastaanotolle vasta pitkän tuumailun jälkeen jolloin oma henkinen jaksaminen saattaa olla jo merkittävästikin heikentynyt.

  Moni myös saapuu kipupsykologin vastaanotolle vasta lähiomaisen rohkaisemana. Mikään hoitosuositus ei kerro miten jatkuvan kivun kanssa tulisi elää, vaan jokaisen on löydettävä oma tiensä.

  Tätä polkua ei kuitenkaan ole tarve kulkea yksin, vaan apua on aina saatavilla. Kysy lisää Ortonin kipupsykologipalveluista, jotka ovat kätevästi tarjolla myös etäyhteyden välityksellä.

  https://www.orton.fi/fi/asiantuntijamme/psykologia/