globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!
HIRES_Orton_IMG_0085_WEB.jpg

Alzheimer-yhdistys mukaan Orton Terveyspuistoon

Tiedote 11.1.2016
Alzheimer-yhdistys mukaan Orton Terveyspuistoon

Orton Terveyspuiston toiminta laajenee, kun Helsingin Alzheimer-yhdistys muuttaa Tenholantielle tänään 11.1. Yhdistys toimii muistisairaiden ja heidän läheistensä tukijärjestönä Helsingin kaupungin alueella. Yhdistys on perustettu 1986.

- Toivomme, että Terveyspuistossa voimme yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa kehittää uusia kuntouttavia palveluja ja laajentaa muistisairaiden palveluketjua.
Helsingin Alzheimer-yhdistyksen toiminnanjohtaja Teija Mikkilä sanoo.

Terveyspuisto on viime vuonna toimintansa aloittanut, Invalidisäätiön organisoima yhteisö, jossa toimijat palvelevat asiakkaita tiiviissä yhteistyössä. Orton Terveyspuistossa Helsingin Ruskeasuolla toimii tällä hetkellä Invalidisäätiön lisäksi esteettömän kodin tuotteita ja ratkaisuja sekä kotiapupalveluja tarjoava Toimiva koti DoMedi, hammaslääkäriasema Plusterveys Terveyspuisto, apuvälinepalveluja tarjoava Respecta sekä Ortonin lääkäriasema, sairaala ja kuntoutuspalvelut.

- Terveyspuistoon voi tulla mukaan sekä yhdistyksiä, yrityksiä että julkisia toimijoita, Invalidisäätiön toimitusjohtaja Juha-Pekka Halmeenmäki kertoo.
- Ensimmäinen yhteinen palvelukonseptimme, Pysy terveenä-palvelu, on suunnattu ikääntyville ihmisille. Tavoitteena on pitää ihmiset mahdollisimman hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään ja ennaltaehkäistä sairastumista. Luomme uusia palveluja sen mukaan, mitä asiakkaat tarvitsevat ja suunnittelemme uusia palveluja yhdessä heidän kanssaan. Olemme saaneet lukuisia hyviä ideoita viime syksynä pidetyissä palavereissa ja jatkamme yhteistyötä eri järjestöjen kanssa, Halmeenmäki iloitsee.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Teija Mikkilä, Helsingin Alzheimer-yhdistys, p. 040 589 2776
Toimitusjohtaja Juha-Pekka Halmeenmäki, Invalidisäätiö, p. 040 754 1750