globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!
HIRES_Orton_D3A0588_WEB.jpg

Minna Mäkelä

Fysioterapeutti AMK

Erityisosaaminen: Neurologinen kuntoutus, aivojen verenkiertohäiriöiden kuntoutus, neurologisten sairauksien kuntoutus, akupunktio

Kielitaito: suomi, englanti

Koulutus

Fysioterapeutti 2004

Bobath-peruskurssi 2006

Akupunktio 2015

Erityiset ammatilliset kiinnostuksen kohteet

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2004. Olin pitkään töissä pienessä neurologiseen fysioterapiaan erikoistuneessa yrityksessä. Hoitamillani asiakkailla oli synnynnäisiä neurologisia oirekuvia, osa oli vammautunut ja osa oli sairastunut neurologisiin tauteihin tai saanut aivoverenvuodon.

Neurologisten asiakkaiden kanssa kuntoutuksen ja minun työni tavoite on aina asiakkaan arkisen, kokonaisvaltaisen toimintakyvyn parantaminen tai vähintäänkin säilyttäminen ennallaan. Asiakassuhteet ovat usein pitkiä. Työssäni pidän erityisesti siitä, että voin  kohdata ja kuntouttaa ihmistä kokonaisuutena ja kulkea heidän rinnallaan monesti todella haastavissa elämäntilanteissa.

Tultuani töihin Ortoniin vuonna 2015 olen saanut vähitellen perehtyä sekä käytännön työssä että lisäkoulutusten avulla enemmän asiakkaiden erilaisiin tuki- ja liikuntaelinhäiriöihin ja niiden kuntoutukseen. Kävin akupunktiokoulutuksen vuonna 2015. Työni painottuu edelleen pääasiassa neurologisiin asiakkaisiin. Tällä hetkellä olen kiinnostunut musiikin ja rytmin hyödyntämisestä aivojen aktivoinnissa neurologisessa kuntoutuksessa.

Ajanvaraus

Klikkaa haluamaasi aikaa ja anna sitten tietosi.

Seuraavat vapaat ajat
Kalenteri
Seuraavat vapaat ajat
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon