globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!
HIRES_Orton_D3A0588_WEB.jpg

Elina Jääskeläinen

Fysioterapeutti, TtM

Erityisosaaminen: Tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöt ja niiden kiputilat sekä niihin liittyvä kuntoutus.

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Koulutus ja työpaikat

Fysioterapeutti AMK 2011
Terveystieteiden maisteri 2017

Olen työskennellyt Ortonilla fysioterapeuttina vuodesta 2012 pois lukien ajanjakso, jolloin suoritin Terveystieteiden maisterinopinnot Jyväskylän yliopistossa. Ennen Ortonille siirtymistä työskentelin fysioterapeuttina pienessä yksityisessä fysioterapiayrityksessä.

Ammatillinen erityisosaamiseni painottuu tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä kipuasiakkaisiin. Lähestyn työtäni huomioimalla yksilön ja tämän hyvinvoinnin mahdollisimman kokonaisvaltaisesti silloinkin kun tavoitteena on fokusoituneesti oireita aiheuttavien tekijöiden löytäminen ja näihin vaikuttaminen. Pyrin aina omalla toiminnallani myötävaikuttamaan turvallisen, luotettavan ja vastavuoroisen terapiasuhteen syntymiseen.

Erityiset ammatilliset kiinnostuksenkohteet

Koen rikkaudeksi, että olen päässyt työskentelemään osana moniammatillista tiimiä, mikä on laajentanut omaa osaamistani merkittävästi. Pidän ammattitaitoni kehittämistä yhtenä tärkeimpänä osana fysioterapeutin työtä. Olen työurani aikana syventänyt osaamistani terveystiedon maisterin opintojen lisäksi erilaisten koulutusten kautta (mm. niska- ja yläraajakoulutus, lantio- ja alaraajakoulutus, asentohuimauskoulutus).

Ihmisen hyvinvointi on lähellä sydäntäni niin ammatissani kuin vapaa-ajallakin, ja omasta hyvinvoinnistani pidän huolta ennen kaikkea liikkumalla raikkaassa ulkoilmassa sekä kuntokeskuksen sykkeessä.

Tervetuloa vastaanotolleni!