globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!
HIRES_Orton_D3A0588_WEB.jpg

Paula Benyamina

Fysioterapeutti AMK, Physiotrainer

Erityisosaaminen: Tuki- ja liikuntaelimen toimintahäiriöt ja kiputilat sekä niihin liittyvä kuntoutus, akupunktio, leikkauksen jälkeinen kuntoutus

Kielitaito: suomi

Koulutus

Fysioterapeutti AMK 2003
Lähihoitaja 1995
Akupunktio 2006
PhysioTrainer 2016
Kinetic Control 1 ja 2 2017

Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen olen työskennellyt pääasiassa tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa yhteensä 15 vuoden ajan.

Olen saanut kehittää ammattitaitoani yksilöfysioterapian lisäksi moniammatillisessa tiimissä toimimalla erilaisten asiakasryhmien parissa. Vuosien varrella minulla on ollut mahdollisuus olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa erilaisia kuntoutuskursseja aina yksilökursseista erilaisiin ryhmille suunnattuihin kursseihin.

Erityiset ammatilliset kiinnostuksenkohteet

Fysioterapeutin työssä näen tärkeäksi ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisen. Keholla ja mielellä on vahva yhteys toisiinsa ja näin ollen elämään liittyvät erilaiset asiat ja kuormitukset vaikuttavat ihmisen koko kehoon, ja sitä kautta myös mieleen.

Fysioterapiassa voidaan purkaa erilaisia kehoa virheellisesti kuormittavia asioita mm. manuaalisen terapian, erilaisten harjoitteiden ja akupunktion kautta.

Hyödynnän työssäni myös Physiotrainer - koulutuksen myötä tullutta oppia. Aktiivisessa harjoittelussa on tavoitteena edetä nousujohteisesti kehoa kuunnellen, oikeaoppinen hengitys ja palautuminen huomioiden. Harjoittelussa tärkeänä lähtökohtana on oppia kuuntelemaan ja tunnistamaan omaa kehoa huomioiden terveellisen ruokavalion, kehonhuollon ja levon merkitys.

Pyrin siihen, että saat ja oivallat jokaisella tapaamisella jotain uutta mikä auttaa sinua tavoitteissasi eteenpäin.

Nilkkakipu, hermoperäinen

Nilkkakivun syyksi paljastuu usein hermoperäinen kipu. Yleensä syy selviää vasta muiden syiden poissulkemisen jälkeen. Ääreishermoja voi vaurioittaa vamma, jokin toimenpide tai pinnetila. Tule Ortoniin nilkkaan ja jalkaterään erikoistuneiden kirurgien vastaanotolle selvittämään kipusi syy.

Akupunktio

Akupunktiolla tarkoitetaan neulan pistämistä kehon tarkoin määritettyihin pisteisiin. Sillä hoidetaan sairautta tai vaivaa, ehkäistään vaivaa tai edistetään terveyttä. Akupunktiolla vaikutetaan kipu- ja immuunijärjestelmään.

Allasterapia

Allasterapiassa yhdistyvät liikkumisen helppous ja tehokkuus. Allasterapia sopii lähes kaikille. Se mahdollistaa turvallisen harjoittelun leikkauksen tai vamman jälkeisessä kuntoutuksessa tai jos sinulla on esim. tasapainovaikeuksia.

Selän terveydeksi

Selkäkivuilla tarkoitetaan yleensä paikallista alaselän kipua, alaraajaan säteilevää kipua tai selän ryhtivirheestä johtuvaa kipua. Jos selkäsärkysi on jatkuvaa, särky säteilee raajoihin tai herättää öisin, tule tarkistamaan selkäkivun syy Ortoniin. Haluamme auttaa sinua saamaan nopean ja tehokkaan avun kipuusi.

Iskias

Iskiasoireet voivat tuntua alaselässä ja ulottua jalasta alaspäin aina varpaisiin saakka. Oireita ovat alaraajan kipu, pistely, puutuminen ja tunnottomuus. Oireisiin voi liittyä myös alaraajan lihasheikkoutta. Anna Ortonin selkäalan ammattilaisten auttaa sinua ja varaa aika maksuttomaan puhelinkartoitukseen.

Nivelrikko

Nivelrikkoa esiintyy lähes kaikissa nivelissä ja se on yleisin nivelsairaus. Orton on tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä kivunhoidon erikoisasiantuntija. Varaa aika vastaanotolle ja anna Ortonin asiantuntijoiden auttaa.

Lonkan nivelrikko

Suomen ensimmäinen tekonivelleikkaus on tehty Ortonissa v. 1967. Ortonin ortopedeillä on vuosien kokemus ja laaja ammattitaito. Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen hoidon ja kuntoutuksen.

Kiputilat

Ortonissa on kipupotilaiden hoitoon keskittynyt Suomen monipuolisin yksityinen kipuklinikka. Kipuklinikalla pyritään selvittämään kivun syitä yhdessä sinun kanssasi ja etsimään toimivia hoito- ja kuntoutumisvaihtoehtoja sekä selviytymiskeinoja kroonistuneisiin kipuongelmiin.

Fysioterapia

Fysioterapiassa huomioimme asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja laadimme fysioterapian tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa. Fysioterapia voi ennaltaehkäistä oireiden pitkittymistä tai sen avulla voidaan vähentää jo olemassa olevien oireiden haittavaikutuksia. Tavoitteena on toimintakyvyn ja elämänlaadun kohentuminen.

AlterG – painokevennetty kävely- ja juoksumatto