Paula Benyamina

AMK
Fysioterapeutti, Physiotrainer

Kielitaito:

suomi

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Erityisosaamiseni

Tuki- ja liikuntaelimen toimintahäiriöt ja kiputilat sekä niihin liittyvä kuntoutus, akupunktio, leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Olen mukana myös Orton Liikuntaklinikan valmennuspiloteissa.

Koulutus

Fysioterapeutti AMK 2003
Lähihoitaja 1995
Akupunktio 2006
PhysioTrainer 2016
Kinetic Control 1 ja 2 2017

Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen olen työskennellyt pääasiassa tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa yhteensä 15 vuoden ajan.

Olen saanut kehittää ammattitaitoani yksilöfysioterapian lisäksi moniammatillisessa tiimissä toimimalla erilaisten asiakasryhmien parissa. Vuosien varrella minulla on ollut mahdollisuus olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa erilaisia kuntoutuskursseja aina yksilökursseista erilaisiin ryhmille suunnattuihin kursseihin.

Olen mukana myös Orton Liikuntaklinikan valmennuspiloteissa.

Erityiset ammatilliset kiinnostuksenkohteet

Fysioterapeutin työssä näen tärkeäksi ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisen. Keholla ja mielellä on vahva yhteys toisiinsa ja näin ollen elämään liittyvät erilaiset asiat ja kuormitukset vaikuttavat ihmisen koko kehoon, ja sitä kautta myös mieleen.

Fysioterapiassa voidaan purkaa erilaisia kehoa virheellisesti kuormittavia asioita mm. manuaalisen terapian, erilaisten harjoitteiden ja akupunktion kautta.

Hyödynnän työssäni myös Physiotrainer -koulutuksen myötä tullutta oppia. Aktiivisessa harjoittelussa on tavoitteena edetä nousujohteisesti kehoa kuunnellen, oikeaoppinen hengitys ja palautuminen huomioiden. Harjoittelussa tärkeänä lähtökohtana on oppia kuuntelemaan ja tunnistamaan omaa kehoa huomioiden terveellisen ruokavalion, kehonhuollon ja levon merkitys.

Pyrin siihen, että saat ja oivallat jokaisella tapaamisella jotain uutta mikä auttaa sinua tavoitteissasi eteenpäin.

Kela-korvaus

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia.