Maria Lindberg

Fysioterapeutti

Kielitaito:

suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Erityisosaamiseni

Selän- niskan ja nivelten toimintahäiriöt, pehmytkudosvaivat sekä kivun hoito. Työkuormitusperäiset ongelmat, ergonomia, akupunktio ja purentahäiriöt.

Koulutus ja työpaikat

Fysioterapeutti 1991

Työterveyden erikoistumisopinnot 2011

Akupunktiokoulutus 2001

Valmistuin fysioterapeutiksi Helsingissä 1991. Olen työskennellyt Ortonissa vuodesta 1992.  Kokonaisvaltainen kuntoutus on ollut mielenkiintoni kohde ja olen suurimman osan urastani työskennellyt tuki-ja liikuntaelinsaireiden, varsinkin selkä-niska oireisten kuntoutuksessa.

Haluan selvittää oireiden syyn, helpottaa kipua ja parantaa työ- ja toimintakykyä jonka takia myös ergonomia on lähellä sydäntäni. Olen ollut mukana kehittämässä ja toteuttamassa eri kuntoutusohjelmia, kuten kipukuntoutusta, lyhytkasvuisten kuntoutusta, ikääntyneiden kuntoutusta ja työkykyä ylläpitävää kuntoutusta.

Hakeuduin työterveyskoulutukseen ja valmistuin työfysioterapeutiksi 2011. Minulla on akupunktio koulutus ja osallistun säännöllisesti eri täydennyskoulutuksiin. Toimin myös työfysioterapeuttina työterveyshuollossa.

Jag talar gärna också svenska.

Erityiset ammatilliset kiinnostuksen kohteet

Työssäni keskityn syyn selvittämiseen ja kokonaisvaltaiseen toimintakykyyn. Toiminnalliset ongelmat ja ergonomia ovat kiinnostukseni kohteet. Erityisesti työkuormitus, kuormituksesta palautuminen, selkäongelmat ja kivunhoito kiinnostavat. Ortonissa harjoitustilat altaineen ja yhteistyö kollegoiden ja muiden terveydenalan ammattilaisten kanssa mahdollistaa tehokkaan hoidon.

Kela-korvaus

Nämä palvelut eivät tällä hetkellä ole Kela-korvattavia. Voit tarkistaa oikeuden Kela-korvaukseen myöhemmin uudelleen.