Jyrki Tapio Mäkelä

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja 1995

Kielitaito:

suomi, englanti

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Vastaanotolleni voi varata ajan nettiajanvarauksesta tai puhelimitse ajanvarauksesta.

Erityisosaamiseni

Manuaalinen migreenihoito, erityisesti krooninen migreeni. Hoidan myös mielelläni tension päänsärkyä, Whiplash-vammoja ja yläkehon kiputiloja. 

Koulutus ja työpaikat:

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja 1995
Liikuntalääketieteen opintoja Joensuun Avoimessa yliopistossa

Valmistuin Itä-Suomen Liikuntaopistolta (ISLO) koulutetuksi hierojaksi, urheiluhierojan opintolinjalta 1995. Olen toiminut manuaalisen kivunhoidon parissa vuodesta 1995. Suomen lisäksi olen työskennellyt useaan otteeseen ulkomailla. Etenkin Lontoossa, Englannissa.

Kiinnostukseni migreeniin heräsi 1994, kun sain tuolloin itse ensimmäiset migreenikohtaukset. Aihe tempaisi minut mukanaan ja manuaalisten migreenihoitojen ja itsehoidon kehittämisen parissa hoitotyön ohella onkin vierähtänyt jo yli neljännes vuosisata.

Erityiset ammatilliset kiinnostuksen kohteet

Koen erityisen antoisaksi kroonista migreeniä sairastavien hoidon. Minulla on myös runsaasti kokemusta migreenin ja jonkin muun perussairauden rinnakkaiselosta mm. Dystoniasta. Pidän huippuhyvän hoidon kulmakivenä perusteellista tutkimista ja tilanteen kartoittamista sekä apua tarvitsevan tarkkaa kuuntelua. Näiden pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan hoitosuunnitelmaa ja itse hoitoa. Työskentelytapani on ohjaava ja valmentava. Itsehoidon ohjaus on ehdoton kulmakivi hoitotyössäni.

Tiivis yhteistyö erikoislääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa on mielestäni erittäin hedelmällistä ja tärkeää.

Hinnat

Migreeniä sairastavien aloituskäynti on 90 min. ja jatkokäynnit 45 minuutin mittaisia.

Vastaanotto 45 min. 88 €
Vastaanotto 90 min. 110 €

Kela

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia.