Elina Jääskeläinen

AMK, TtM
Fysioterapeutti

Kielitaito:

suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Erityisosaamiseni

Tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöt ja niihin liittyvä kuntoutus, kipuasiakkaat (mm. CRPS, EDS), leikkauksen jälkeinen fysioterapia, allasterapia.

Koulutus ja työpaikat

Fysioterapeutti AMK 2011
Terveystieteiden maisteri 2017

Olen työskennellyt Ortonilla fysioterapeuttina vuodesta 2012 pois lukien ajanjakso, jolloin suoritin Terveystieteiden maisterinopinnot Jyväskylän yliopistossa. Ennen Ortonille siirtymistä työskentelin fysioterapeuttina pienessä yksityisessä fysioterapiayrityksessä.

Ammatillinen erityisosaamiseni painottuu tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä kipuasiakkaisiin. Lähestyn työtäni huomioimalla yksilön ja tämän hyvinvoinnin mahdollisimman kokonaisvaltaisesti silloinkin kun tavoitteena on fokusoituneesti oireita aiheuttavien tekijöiden löytäminen ja näihin vaikuttaminen. Pyrin aina omalla toiminnallani myötävaikuttamaan turvallisen, luotettavan ja vastavuoroisen terapiasuhteen syntymiseen.

Erityiset ammatilliset kiinnostuksenkohteet

Koen rikkaudeksi, että olen päässyt työskentelemään osana moniammatillista tiimiä, mikä on laajentanut omaa osaamistani merkittävästi. Pidän ammattitaitoni kehittämistä yhtenä tärkeimpänä osana fysioterapeutin työtä. Olen työurani aikana syventänyt osaamistani terveystiedon maisterin opintojen lisäksi erilaisten koulutusten kautta (mm. niska- ja yläraajakoulutus, lantio- ja alaraajakoulutus, asentohuimauskoulutus).

Ihmisen hyvinvointi on lähellä sydäntäni niin ammatissani kuin vapaa-ajallakin, ja omasta hyvinvoinnistani pidän huolta ennen kaikkea liikkumalla raikkaassa ulkoilmassa sekä kuntokeskuksen sykkeessä.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Kela-korvaus

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia.