Anni Vuohijoki

Lääketieteen lisensiaatti LL, ammattivalmentaja (VEAT)

Kielitaito:

suomi, englanti, saksa

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Vastaanottoaikojani voi varata nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse ajanvarauksesta.

Otan vastaan Orton Liikun­takli­nikan asiak­kaita terveys­tar­kas­tus­käyn­nille. Sen lisäksi hoidan kaike­ni­käisiä ja kaiken kuntoisia liikkujia tai liikun­ta­har­ras­tuksen aloit­ta­mi­sesta kiinnos­tu­neita. Olen kiinnos­tunut kaiken­lai­sista liikku­miseen liitty­vistä tai sitä hanka­loit­ta­vista terveys­pul­mista, kuten mm. tuki- ja liikun­tae­lin­vaivat, keuhko- ja hengi­tys­tie­oi­reilu, suori­tus­ky­ky­ra­joitteet ja ylira­si­tustila.

Taustaa ja työhistoriaa

Minulla on pitkä historia voimailulajeissa ja kilpailen edelleen lajien EM- ja MM-tasolla. Olen mm. voimanoston nuorten Euroopan mestari 2010 ja aikuisten Euroopan mestari 2011. Vuodesta 2013 lähtien olen keskittynyt painonnostoon. Sijoituin mm. 2016 kesäolympialaisissa 10 sijalle, 2017 EM-kisoissa 7 sijalle ja 2018 pronssille niin painonnostossa kuin tempauksessa.  Moskovan EM-kilpailuissa 2021 sijoituin kuudenneksi.

Olen myös suorittanut ammattivalmentajan (VEAT) tutkinnon, joka on auttanut minua niin omassa harjoittelussani kuin muiden ohjaamisessa.

Harjoittelu-urani aikana olen kohdannut niin fyysisiä kuin henkisiäkin haasteita. Omakohtaiset kokemukset auttavat minua tukemaan ja ohjaamaan muita liikunnasta kiinnostuneita aina vasta-alkajista ammattiurheilijoihin.

Hinnat

20 min 70 €
30 min 95 €
45 min 120 €
60 min 150 €

Kela

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia tällä hetkellä.